Sunday, February 12, 2006

dugaan...

macam2 dugaan yang menimpa sejak akhir2 nie..mungkin kedatangannya untuk menguji diri ini..bermula dengan kerosakan handset..tiba2 jea sorfware problem..nak tak nak kena hantar repair jugak...setelah dapat balik still rosak jugak, geram betullah hati nie...3 hari kemudian laptop buat hal..entah kenapa tak boleh display..aku jadi cuak, mau tak yea..semua pasal tesis master terkandung di dalamnya..aku mintak pendapat dari kawan jurnal biz,katannya may be window aku problem dan bukannya hardish...sedikit lega,ku bawak ke kedai..pada mulanya dia kata boleh reformed balik jea..tapi kenyataan selepas check lagi parah..rupanya hardish dah rosak..melayang lagi duit ku...harii jumaat baru nie, hujan turun dengan lebatyea kat tempat keje...moto aku pulak x leh start, dah try banyak kali x dapat jugak, mujurlah masih ade yg sudi membantu...esokya aku hantar kedai, repair....hehehehehe

1 Comments:

Anonymous indigotulip said...

hmmm biasa lah... pas satu satu yg dtg... terima dgn redha dan sabar... ada hikmahnye...

1:18 PM  

Post a Comment

<< Home